DZD Tech

4 Gün Çalışma Modeli ile Neyi Hedefliyoruz?

DZD Teknoloji olarak, uzaktan çalışma modelinin ötesine geçiyoruz! Peki, 7/4 çalışma modeliyle neyi hedefliyoruz? Konuya CEO’muz İbrahim Gökal’ın perspektifinden bakıyoruz. 

  • Dünya genelinde pandeminin etkisiyle uzaktan çalışma daha çok uygulanmaya başlanırken, biz kuruluşumuzdan itibaren yani pandemiden daha önce remote model ile çalışmaya başladık. Son zamanlarda uzaktan çalışmanın yanı sıra bazı şirketler tasarruf planları çerçevesinde haftalık çalışma gününü de azaltmaya başladı. Ancak bu şirketlerin pek çoğu, çalışılan gün sayısını azaltıp, çalışma saatlerini arttırmayı veya çalışan ücretlerini düşürmeyi tercih ediyor. Biz DZD Teknoloji olarak, dünyadaki bu örneklerin aksine hem çalışma arkadaşlarımızın ücretlerini tam ödeyeceğiz, hemd e çalışma satlerinde herhangi bir artış yapmayacağız. Bu yeni uygulama ile verimliliğin daha da artacağına, daha yaratıcı ve daha üretken ekipler oluşacağına inanıyoruz.
  • Ekip arkadaşlarımızın ücretlerini koruyarak ve çalışma saatlerini artırmadan, verimliliklerini artırarakdaha yaratıcı ve üretken bir çalışma ortamı sağlıyoruz.

LinkedIn
Email

Bir yanıt yazın